30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Yunuslar sokaklara geri döndü

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Yıldırım ekibine bağlı Yunus timlerini tekrar faaliyete geçiriyor.

Daha önce şehir merkezinde görev yapan motosikletli yunus timleri, uzun bir aranın ardından tekrar Trabzon sokaklarında yerini alıyor. Trafiğin yoğun olduğu yerler, araçların giremediği dar sokaklarda olası olaylara anında müdahale edecek olan yunus timleri 10 kişilik ekipten oluşuyor.

Yunusların hizmete girmesi nedeniyle Trabzon Emniyet Müdürlüğü önünde bugün bir tören düzenlenirken, motorize ekipler basın mensuplarına poz verdi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2007 Pazartesi 18:32:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
A.Hulusi esercan IP: 88.224.203.xxx Tarih : 20.01.2008 16:37:55

bir sistemin devreye bkonulmasından daha ziyada devamlılığı önemli rafa kaldırılan dosyalar gibi olmasın bu arkadaşlarımızı destek ve yardım edilmeli bu resim güzel cekilmiş . tamam sistem devereye girdi deniliyor ama ne kadar devam edecek daha öncedende konulmuştu şimdi motorlarını inceledim gayet güzel peki daha önceden alınan motorlar var başka daireden hibe edilen motorlar nerede şimdi polis bizim halkımızın desteğidir onların altında kullandıkları motor olsun arac olsun son model olmalıki onlardan daha iyi hizmet bekleyelim modeli eski renault arabaları ile yolda lastiği parcası dağılan malzemelerle polis gücümüzden destek bekleyemeyiz vereceksinki verdiğin hizmetin karşılığını alabilesin evimizde rahat ve arabamızın yerinde rahat güvenceli olmasını istiyorsak tüm olarak destek şarttır polisimize ....