2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

erkekler de cilt bakımına önem veriyor

Sidoma Güzellik Merkezi'nde bay ve bayanlara uygulanan özel maskelerle ciltte oluşan kırışıklık, sivilce ve lekeler ortadan kaldırılıyor.
Kahraman Maraş Caddesi İpek Yolu İş Merkezi'nde bulunan Sidoma Güzellik Merkezi'nin sahibi Bayram Öztürk, Trabzon'da en az bayanlar kadar erkeklerin de cilt bakımına önem verdiklerini söyledi. Müşterilerine cilt bakımından saç bakımına kadar her türlü hizmeti sunduklarını belirten Öztürk, "Güzellik merkezimizde hem baylara hem de bayanlara her türlü hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Böyle bir yer Trabzon'da büyük bir eksiklikti. Şehrimizdeki bu açığı kapatmak için bu merkezi açtık. Merkezimizde bayanlarla ve baylara ayrı ayrı yerlerde hizmet veriyoruz. Her türlü isteklerini de özellikle kendimizin yaptığı özel ürünlerle yerine getiriyoruz" dedi.
Güzellik Merkezleri'nin büyük bir ilgi gördüğünü de dile getiren Öztürk, "Şu anda merkezimize özellikle bayanlar büyük bir ilgi gösteriyor. Onlara cilt bakımı, manikür, pedikür, perma, boya, saç tostu, fön, röfle ve maskeler gibi hizmetler sunuyoruz. Baylara ise cilt bakımı, saç kesimi, maske, sakal ve fön gibi hizmetlerimiz oluyor. Ayrıca son günlerde güneşlerinde etkisiyle özelikle insanların yüz kesiminde oluşan lekeler, sivilce ve kırışıklıkları özel olarak hazırladığımız maskelerle ortadan kaldırıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2005 Çarşamba 10:52:31
Güncelleme :1 Temmuz 2008 Salı 17:25:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esra kababaş IP: 85.100.206.xxx Tarih : 1.10.2005 17:00:46
daha önce sidama kuaföre gittim.söylediklerinizin hiçbiriyle karşılaşmadım,diğer kuaför salonlarından tek farkı disiplinsiz olmanız.söyleninlen gibi hiçbir cilt bakımı uygulanmıyor siz kimi kandırıyorsunuz.Böyle boş haberlere inanmamanızı tavsiye ederim..