3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Gerets Trabzon'da şakası

Günebakış Gazetesi, Trabzonspor'un Vahid Halilhodzic ile yollarını ayırdığı ve Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets ile anlaştığı başlığını atarak, okuyucularına 1 Nisan şakası yaptı.

Günebakış Gazetesi spor sayfasında, Trabzonspor yönetiminin, Vahid Halihodzic ile yollarını ayırdığını ve Galatasaray'ı yokluklar içinde zirveye taşıyan Belçikalı Teknik Direktör Eric Gerets ile her konuda anlaşmaya vardığını duyurdu. Haberde geçtiğimiz günlerde Başkan Nuri Albayrak ile Belçikalı teknik adam Gerets'in bir araya geldiği ve her konuda anlaşmaya vardığı ifade edildi. İkilinin el sıkışırken, gelecek sezonun planlamasını da birlikte yaptıkları kaydedilen haberde, Eric Gerets'in Hasan Şaş ve Ayhan'ın dışında Galatasaray'dan birkaç oyuncuyu daha Trabzonspor'a getireceği de yazıldı. Haber okuyucular arasında şaşkınlığa neden olurken, gazetenin iç sayfasında bu haberin 1 Nisan şakası olduğu belirtildi.

Geçen yıl da Trabzon'daki yerel gazetelerden Kuzey Ekspres Gazetesi, A Milli Takımı'nın ve Trabzonspor'un golcü oyuncusu Fatih Tekke'nin, Arnavutluk maçı öncesi Fenerbahçe ile el sıkıştığını yazması, okuyucular arasında paniğe yol açmış, haber okuyucular arasında şaşkınlığa ve tepkilere neden olurken, gazetenin spor sayfasında ise bunun 1 Nisan şakası olduğu belirtilmişti.

.
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2006 Cumartesi 12:39:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?