2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

TGC'de tören düzenlenecek

Trabzon'da ulusal ve yerel basında uzun yıllar gazetecilik yapan Muharrem Kaya, üst solunum yolu hastalıkları şikayetiyle kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde, hayata gözlerini yumdu.

Önceki akşam evinde rahatsızlanan ve yakınları tarafından Çamlık Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılan Kaya'ya, burada üst solunum yolu hastalıkları enfeksiyonu teşhisi kondu.

Buradaki tedavisinin ardından KTÜ Farabi Hastanesi'ne sevk edilen ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alının Kaya, akşam saatlerinde burada vefat etti.

Gazetecilik yaşamına 1985 yılında Karadeniz Gazetesi'nde başlayan ve daha sonra sırasıyla Kuzey Haber, Türkiye Gazetesi ve İhlas Haber Ajansı'nda uzun yıllar görev yapan Kaya, 2002 yılında emekliye ayrıldıktan sonra Karadeniz Gazetesi'nde görev yapıyordu.

Gazeteci Muharrem Kaya için yarın saat 11.00'de Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde bir tören düzenlenecek. Kaya'nın naaşı daha sonra Bahçecik Mahallesi'nde Mehmet Akif Ersoy Camii'nde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından yine aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedilecek.

.
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2005 Cumartesi 00:31:43
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 00:19:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?