1
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Yaşamaları mucizeye kaldı

Trabzon'da mikro enjeksiyon yöntemiyle dünyaya gelen parmak ikizlerin anne-babası, çocuklarının yaşaması için dua ediyor.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde mikro enjeksiyon yöntemiyle dünyaya gelen ve biri 27 santimetre boyunda ve 390 gram ağırlığında, diğeri de 32 santimetre boyunda ve 600 gram ağırlığındaki ikiz bebeklerin anne ve babası, bebeklerinin yaşaması için dua ediyor.

Baba Mehmet Gedik, üzgün olduklarını her şeyin Allah'a kaldığını belirterek, ümitli bir bekleyiş içinde olduklarını söyledi.

Çocuklarının yaşaması için hastanede gereken her şeyin yerine getirildiğini söyleyen baba Gedik, "Doktorlardan Allah razı olsun. Gereken her şeyi yapıyorlar. Zaman geçtikçe daha iyi olacağını düşünüyorum. Artık her şey Allah'a kalmış" dedi. Her zaman doğal yollardan çocuk sahibi olmayı istediğini, ancak eşinin ısrarıyla mikro enjeksiyon yöntemini denediklerini kaydeden baba Gedik, artık bu yöntemi denemeyeceklerini eğer olursa doğal yollardan çocuk sahibi olmak istediğini sözlerine ekledi.

Hemşire olan anne Yurdagül Gedik ise şu aşamada söylenecek ya da yapılacak bir şeyin olmadığını, her şeyi zamanın göstereceğini ifade ederek, Allah'tan ümit kesmediklerini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2005 Cumartesi 16:08:17
Güncelleme :12 Aralık 2005 Pazartesi 11:02:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?