18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Süreyya Ayhan Uzungöl'de

Milli atlet Süreyya Ayhan, 2006 Avrupa Şampiyonası'na, Trabzon'un Çaykara İlçesi'ne bağlı turizm beldesi Uzungöl'de hazırlanıyor. Eşi ve antrenörü Yücel Kop'la birlikte geçen gün Trabzon'a gelen ve Uzungöl'de kendilerine ait karavanda kalan Ayhan, bu sabah ilk çalışmasını yaptı.

Antrenörü Kop ile birlikte Uzungöl çevresinde koşan ve 45 dakika süren antrenmanı sonrasında İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Ayhan, Uzungöl'ü çok beğendiğini söyledi. İlk kez geldiği Uzungöl'e hayran kaldığını belirten başarılı atlet, doğa ile içiçe bir ortamda çalışma imkanı bulacaklarını ve zaman zaman yaylalara çıkarak çalışmalarını buralarda sürdüreceklerini kaydetti.

Bir ay sürecek kamp sonrasında çalışmalara Antalya'da devam edeceklerini belirten Yücel Kop ise Süreyya Ayhan'ın hedefinin 2006 Avrupa Şampiyonası olduğunu söyledi. Kop, burada şampiyon olup Dünya Kupası'nda koşmak istediklerini belirterek, "İlk hedefimiz kısmet olursa 2006 Avrupa Şampiyonası. Burada şampiyon olup Dünya Kupası'nda koşmak ve daha sonra gelecek olan Golden Lig ve Golden Lig finalini koşmak hedeflerimiz arasında. 2006'yı en iyi derecelerle bitirmek istiyoruz. Biz artık dünü unuttuk. İşimize bakıyoruz. Önümüzde büyük hedeflerimiz var. Ülke bayrağını tekrar dalgalandırmayı hedefliyoruz" dedi.

Halterde yaşanan Halil Mutlu'nun doping skandalı ile ilgili olarak ise Kop, "Başına gelen doping skandalına üzüldük. Onun sözünün doğruluğuna inanıyoruz. Şanssız bir dönem geçiriyor bu günleri atlatacaktır" diye konuştu.
Süreyya Ayhan ise her zaman olduğu gibi şampiyonluk ve en iyi dereceleri hedeflediğini ve buna göre çalıştığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2005 Çarşamba 13:36:51
Güncelleme :5 Ekim 2005 Çarşamba 15:36:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?