4
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Miniklerin "Nasıl Bir Kent İstiyorum" yarışması

Zonguldak Valiliği ve Şehir Plancıları Odası tarafından ilköğretim okulları arasında düzenlenen "Nasıl Bir Kent İstiyorum" konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Valilik ve Şehir Plancıları Odası Zonguldak Temsilciliği tarafından ilköğretim okulları arasında düzenlenen "Nasıl Bir Kent İstiyorum" konulu resim yarışmasında dereceye girenlere Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle ödülleri verildi. Ödül törenine, Vali Yardımcısı Ümit Şeref Kayacan, Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Ender Gürcan, Kilimli Belde Belediye Başkanı Ali Arslankılıç, Kozlu Belde Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci, Çevre Koruma Derneği Başkanı Meltem Çetinkaya, veliler ve öğrenciler katıldı. Tüm Mimarlar Mühendis Odaları Birliği Şehir Plancıları Odası Zonguldak Temsilcisi Yesari Sezgin, ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Amaçlarımızdan biri çocuklarımıza özgüven kazandırmak ve onların gözünden bir şehrin nasıl olması gerektiğini görmekti. Amacımıza ulaştık. Burada öğrencilerimizin yaptığı resimlerde, yerel yöneticilerin ve biz mimarların çıkarması gereken dersler yer almaktadır" dedi.

Resim yarışmasında birinci Zonguldak İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Miraç Dursun, ikinci Anıl Cömert İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Muhammet Ali Avcı ve üçüncü Zonguldak İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Sena Karataş oldu. Ayrıca, mansiyon ve jüri özel ödülü kazanan öğrencilere de plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

.
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2006 Pazartesi 16:24:54
Güncelleme :24 Nisan 2006 Pazartesi 17:01:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?