3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

9 işçi yaralandı

Zonguldak'ta bir elektrik firmasının işçilerini taşıyan kamyon, freni boşalması sonucu devrildi. Kazada 9 kişi yaralandı. Kamyonun kasasında taşınan işçilerin şans eseri büyük bir faciadan kurtulduğu belirtiliyor.

Zonguldak'ın Dilaver Mahallesi'nde bir elektrik firmasına ait şantiyeden sabah 08.30 sıralarında şehir merkezine işçi taşıyan Kemal Gören idaresindeki 67 ZL 253 plakalı kamyon, Karamanya sokakta rampadan inerken frenin boşalması sonucu yolun sağına devrildi.

Kazada kamyon sürücüsü Kemal Gören ve kamyonun kasasında taşındığı belirtilen Nurullah Kurttekin, Ramazan Okumuş, Uğur Esmer, Ahmet Yılmaz, İsmail Alan, Mehmet Derebaşı, Rıza Duyar ve İbrahim Şukeder isimli işçiler Zonguldak'taki hastanelerde tedavi altına alındı.

Olay sırasında kamyonda bulunan görevliler, kazanın virajda meydana geldiğini belirterek, "Tam o esnada karşıdan araba geliyordu. Viraj çok keskindi ve aynı zamanda rampa idi. Allah'tan yolun kenarında da kimse yoktu. Fren aniden boşalınca, şoför kamyonu hemen sağa yatırdı." dedi. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2006 Çarşamba 11:54:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?