3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Polisten dilenci operasyonu

Zonguldak'ta Emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, çok sayıda dilenci yakalandı. Bazı çocuk dilenciler ekiplerden kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakalandı.

Zonguldak şehir merkezinde dilenci sayısındaki artış üzerine, emniyet ekipleri operasyon gerçekleştirdi. Polis ekipleri, kent merkezinin işlek yerlerinden olan Gazipaşa Caddesi fotoğraf çekilerek tespit edilen 4 çocuk dilencinin peşine düştü.

Gazipaşa Caddesi'nde gerçekleştirilen operasyonda dilenen 2 dilenciye 62’şer YTL para cezası kesilirken, 4 çocuğun ailesi hakkında işlem başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2008 Pazartesi 12:46:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adem bahadır IP: 88.247.18.xxx Tarih : 10.02.2008 12:49:23

öncelikle bunu yamadan herkeze samusndan slm lar olsun milet kiminiz benim yazdıklarıma ğülersiniz kiminizde dersinizki bu konuyla ne alkası var şimdi siz kızı yorsunuz ki bunlar neden dilencilk yapıyorlar dersiniz bir kişşinin elinden kim tutuyorki acab acab bu neden bu iş yapıyor dur diye hiç düşündünüzmü aca bu dünyanın addaletsizlihidir diyorum sadece kimse kimsenin derdinden anlamz acab siz hiç akşam lıyın yatınızda düşündünüzmü o kar yahdıkları zamn dışarda kaln ğaribanlar evsizler veyte annası babası olmayanlar napiyordur kimse anlamz amki inşalh bir ğün o dilençi ğörülen kişilerin elinden tutan olur neyse kendinize iyi bakın