3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Çocukların tehlikeli oyunu

Zonguldak'ın Ontemmuz Mahallesi'nde, anayol üzerindeki korkuluksuz inşaatlar tehlike saçıyor. Korkusuzca inşaatta kayarak oynayan çocuklar, tehlikenin boyutunu gözler önüne seriyor.

Zonguldak belediye binasına 20 metre uzaklıktaki inşaatta korkulukların bulunmaması, vatandaşların tepkisine neden oluyor. Yoldan geçen yaya ve araç trafiğine rağmen inşaatın etrafının korkuluklarla çevrilmemesi tepkilere neden oluyor. Kolaylıkla inşaat alanlarına giren çocukların burada kayarak oyun oynamaları ise tehlikenin boyutlarını gözler önüne seriyor. İnşaatta kime ait olduğu belirtilen bir tabelanın bile bulunmadığını belirten vatandaşlar, "Buradan geçmekten korkuyoruz. Yetkililerin şehrin göbeğindeki bu inşaatı görüp, gerekli duyarlılığı göstermelerini umut ediyoruz. Aksi halde birimizin canı yanabilir. Kimse bunun hesabını veremez" diyerek tepkilerini dile getirdi.

Ayrıca hiçbir tedbirin alınmadığı inşaat çalışması nedeniyle daha önceden inşaatın üst tarafındaki evlerde kaymalar oluştuğu ve inşaatın bulunduğu yol üzerinde de frenleri patlayan bir kamyonun 8 araca çarptığı bir kazanın meydana geldiği öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2005 Cumartesi 12:00:49
Güncelleme :19 Ekim 2005 Çarşamba 16:18:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?