4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Ereğlili Çankırılılar doyasıya eğlendi

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde Çankırılılar Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği birlik ve beraberlik gecesi, kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi.

Ereğli Çankırılılar Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin gecesine AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ve eşi, Ereğli Kaymakam Vekili Celalettin Cantürk ve eşi, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Alaplı İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Öztürk, MÜSİAD Ereğli Şube Başkanı Yusuf Karaoğlu, Çankırılılar Zonguldak Dernek Başkanı Necip Nur, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Çankırılılar Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cemil Kibar, birlik beraberlik çağrısı yaptığı konuşmasında geceye katkıda bulunan sponsorlara ve katılanlara teşekkür etti. Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan da, Ereğli'de yaşayan herkesin Ereğli'nin nimetlerinden karnını doyurduğunu belirterek, ilçeye sahip çıkılmasını istedi. Milletvekili Erdoğan, gecede yapılan çekilişte kendilerine çıkan hediyeleri derneğe bağışladı.

Çankırılılar gecesinde Türk Halk Müziği sanatçısı Sevim Erkılıç ve Hayrettin Kibar, birbirinden güzel türküleriyle davetlileri coşturdu. Gecede açık artırmayla satışa sunulan Çankırı haritasını, işadamı Mevlüt Özdemir 8 bin YTL'ye satın aldı.


.
Yayın Tarihi : 27 Mart 2006 Pazartesi 19:56:48
Güncelleme :27 Mart 2006 Pazartesi 20:16:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?