3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Ev kadınlarına seminer

Zonguldak Rotary Kulübü'nün desteğiyle kadınların "sağlık, psikoloji, iletişim, girişimcilik, hukuk, liderlik ve genel kültür" konularında bilgilendirilmesi için başlatılan "Ev Kadınlarımız EV-KA Projesi"ne yeterli ilgi gösterilmediği belirtildi.


Ücretsiz verilecek seminerin haftada 2 gün olmak üzere 8 hafta süreceğini kaydeden EV-KA Proje Koordinatörü Safiye Yazıcı, "Bugüne kadar ev kadınlarımız projeye yeterli ilgi ve desteği göstermedi. Avrupa Birliği (AB sürecinde kadınlarımızın eğitilmesini hedefliyoruz. Tüm kadınlarımız mahalle muhtarları aracılığıyla veya (257 17 50) numaralı telefonla irtibat sağlayabilir ve müracaatta bulunabilir. Ev kadınlarımızı projemize destek vermeye çağırıyoruz" dedi.

Safiye Yazıcı, doktorların sağlıkla ilgili konular, üniversite öğretim görevlilerinin girişimcilik, avukatların hukuk, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) uzmanı eğitmenlerin de liderlik konularında seminer vereceğini bildirdi.
Seminerler, 14 Kasım 2005 ve 5 Ocak 2006 tarihleri arasında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu konferans salonunda düzenlenecek.

.
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2005 Çarşamba 13:35:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Birtan KARAKAYA IP: 81.91.22.xxx Tarih : 12.10.2009 18:53:25

safiye hanım bilmem beni hatırlarmısın ? Yıllar önce zonguldak karaelmas ünv. okurken cok ekmegini ve emegini verdin bizlere. seni unutmadım sakın unuttum sanma kendine iyi bak :) hayatta annemden sonra tanıdıgım en iyi  insan