4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Gonca'dan engellilere iftar

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, özürlü vatandaşlara iftar yemeği verdi. 

Zonguldak Belediyesi'nde verilen iftar yemeğine Başkan Secaattin Gonca, Başkan Yardımcıları Ender Gürcan, Kemal Camgöz, Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin ile dernek üyeleri katıldı. Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, yemekte bir konuşma yaparak, "İftar yemeğini geleneksel hale getiren ve bizleri unutmayan başkana ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Başkanımızla zaman zaman isteklerimizin yerine gelmesinde sorunlar yaşamamıza rağmen, bize gösterdiği ilgi ve destek nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi. 

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca da, "Hepimiz potansiyel birer özürlü adayıyız. Yarın ne olacağını kimse bilemez. Yeterki insanlar yüreklerinden özürlü olmasın. Özürlü arkadaşlarımızın okul ve iş atölyelerinde yaptıkları işlerini görüyorum ve çok beğeniyorum. Arkadaşlarımızın bu tür çalışmaları bizleri daha çok mutlu ediyor" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından Başkan Secaattin Gonca'ya dernek üyeleri tarafından, özürlülere verdiği destek nedeniyle teşekkür belgesi ve Türk motiflerinden yapılmış bir tablo hediye edildi.
iha
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2006 Perşembe 12:16:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?