3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Kamu-Sen konferansa destek verenleri kınadı

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Kamu-Sen) Zonguldak İl Temsilcisi Salih Alemdar, şube başkanları ile düzenlediği basın toplantısında sözde Ermeni soykırımı iddialarıyla ilgili konferans ve toplantılara destek veren hükümet yetkililerini kınadıklarını belirtti.

Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Salih Alemdar, "Fransızlar, İspanyollar, Amerikalılar, İngilizler, Almanlar, Danimarkalılar ve Norveçlilerin tarih sahneleri karanlık olmasına rağmen, sanki hepsi söz birliği yaparak Türkiye Cumhuriyeti'ne ve büyük Türk milletine karşı saldırıya geçerek bütün dünyayı ayağa kaldırmaya çalışıyorlar. Asya ve Avrupa kıtaları arasında köprü konumunda olan Türkiye; Orta Asya, Kafkasya ve Ortadoğu'daki doğal enerji kaynaklarına yakınlığı nedeniyle dünyanın dikkatini üzerinde toplamaktadır. Geçmişte Osmanlı İmparatorluğu'na yapılmak istenenler, şimdi Türkiye Cumhuriyeti'ne yapılmak isteniyor. Son günlerde ülkemiz ve Türk milleti üzerine sinsi oyunlar oynanmaktadır. Bu oyunları bozacağız. Sözde Ermeni soykırımı iddiasıyla ülkemizde konferans ve toplantılar düzenleyen kurum ve kuruluşlara destek veren hükümet ve hükümet yetkililerini uyararak kınıyoruz ve kendilerine sesleniyoruz; yaptığınız bu yanlışlıkların hesabını bir gün Türk milleti soracaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2005 Çarşamba 15:59:25
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 17:02:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
egitmen IP: 194.27.40.xxx Tarih : 3.10.2005 17:15:34
konuş salih bey konuş. Ama sendikalar sadece konuşur zaten, başka bir şey gelmez ellerindem. Bende zaten sendika kurbanıyım.