4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Kurşun yağmuruna tuttu

Zonguldak'ın Kozlu beldesinde, ev konusundaki anlaşmazlık nedeniyle çıktığı belirtilen tartışmada bir kişi, ağabeyini öldürdü, babasını yaraladı.

Merkez ilçeye bağlı Kozlu beldesi İhsaniye mahallesinde yaşanan olayda; Hikmet A.(23), ağabeyi Fikret A. (33) ve babası Yusuf A.'yı (56) kurşun yağmuruna tuttu.

İddialara göre olay şöyle gelişti: Fikret A., annelerinin ölümünün ardından babası Yusuf. A'nın yeniden evlenmesi üzerine, 3 katlı evi kendi üzerine tapulamasını istedi. Bunun üzerine kardeşler ve babaları arasında sürekli kavga yaşandı. Ağabeyinin sürekli evi istemesine ve babasına baskı yapmasına sinirlendiği belirtilen Hikmet A.'nın, ağabeyi ile babasının kendisine karşı birlik olduklarını düşünerek, ağabeyine silahlı saldırıda bulunduğu, bu sırada babasına da kurşun isabet ettiği bildirildi.

Fikret A., kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybederken, baba Yusuf A. yaralanarak Zonguldak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yusuf A.'nın yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Olayın ardından 155 Polis İmdat'ı arayarak teslim olan katil zanlısı Hikmet A., sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Görgü tanıkları, aile arasında sürekli kavga yaşandığını

.
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2006 Perşembe 12:44:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?