4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

'Olay Müdür' Kuş'tan camiye bağış

Zonguldak'ta 15 yıldır rütbe alamadığı için açıklamalarda bulunan Emniyet Müdür Yardımcısı Kadir Kuş, Suudi Arabistan hükümeti tarafından kendisine hediye edilen Kabe'nin bir metre karelik çerçeveli örtüsünü, sergilenmek üzere camiye verdi.

Kadir Kuş, Suudi Arabistan Büyükelçiliği'nin kendisini tebrik ederken çekilmiş fotoğrafla Suudi Arabistan Büyükelçiliği tarafından verilen Kabe'nin bir metre karelik örtüsünü göstererek çeşitli iddialarda bulundu.

Suudi Arabistan'a ait önemli bir emaneti ve yine onlara ait trilyonluk altınları düzenlediği bir operasyonla ele geçirdiğini anlatan Kadir Kuş, "Bu olay üzerine Suudi Arabistan Büyükelçiliği beni tebrik etti ve Kabe'nin bir metrelik örtüsünü bana hediye etti. Devlet için onca yıl çalışmama rağmen bir takdirname bile vermediler" dedi.

Şuanda AK Parti Milletvekili Vahit Kiler'in yanında şoförlük yapan eski şoförü bekçi Emin Kazıkçı'yla yaptığıkalrı operasyon sonucunda Suudi Arabistan'a ait önemli bir emaneti ele geçirdiklerini belirten Kuş, "Bunun üzerine Büyükelçilik tarafından, senede sadece bir iki kişiye verilen Kabe'nin bir metre karelik örtüsünü başarımdan dolayı bana vermeyi uygun gördüler. Ama devletim bana bir madalya bile vermedi. Bugün bana verilen bu hediyenin camide sergilenmesini istiyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 25 Mart 2006 Cumartesi 22:22:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?