4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Olay müdür yine gündemde

Zonguldak Emniyet Müdür Yardımcısı Kadir Kuş, kontrolden geçtiği İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden rapor almaya gitmeden önce, tören üniformasını giyerek Atatürk Anıtı önünde yeniden açıklama yaptı. Kuş, bir daha geri dönmeyeceğini söyleyerek, gazetecilerle vedalaştı.

Yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Zonguldak Emniyet Müdür Yardımcısı Kadir Kuş, bugün yeniden kameraların karşısına geçti. İstanbul'a tayin edildiğini söyleyen Kuş, bir daha geri dönmeyeceğini belirtti. Açıklamaları sırasında, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü'ne ait kamerayı fark eden Kuş, çekim yapan polis memurunu yanına çağırarak konuşmalarını çekmesini istedi. Kuş, "Emniyet Genel Müdürlüğü beni yedi düvele rezil etti. Disiplin affının affettiği suçları, suçmuş gibi gösterdi. Hakkımda 40 tane soruşturma olduğunu söylediler. Fakat beni böyle engelleyemezler. Bildiğim doğruları anlatmaya devam edeceğim. Beni görevden alsınlar ama alamazlar" dedi.

Kuş, kontrolden geçtiği Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden hak etmediği bir rapor verileceğini de ifade ederek, "Bakırköy Akıl Hastanesi'nde akli dengemin yerinde olup olmadığına dair rapor alacağım. Ben sürekli törenlerde Atatürk'ün huzuruna çıkarım. Belki yarın rapor verirlerse 40 yıl gururla taşıdığım üniformamı bir daha giyemeyeceğimi düşünerek Atatürk Anıtı'na gelip son kez selam verdim. Belki yarın bu elbiseyi bir daha giyemeyeceğim. Ancak deliysem gider tedavi de olurum" dedi.

Serhat Demir - Kenthaber/Zonguldak
Yayın Tarihi : 26 Mart 2006 Pazar 17:35:40
Güncelleme :27 Mart 2006 Pazartesi 20:19:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?