3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Rektör Açıkgöz'e teşekkür

Karaelmas Gazeteciler Derneği öncülüğünde, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Tıp Fakültesi Uygulama Hastanesi'nde kontrolden geçen gazeteciler, Rektör Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz'e teşekkür etti.

Karaelmas Gazeteciler Derneği ile ZKÜ Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi arasında yapılan iş birliği kapsamında Zonguldak'ta çalışan gazeteciler geçtiğimiz haftalarda sağlık kontrolünden geçti. Yapılan kontrollerde 30 gazeteciye check-up yapıldı. Gazetecilerin çoğunda kolesterol tespit edilirken, şikayeti olan ve kontroller sonundan test sonuçlarında anormallik olan gazeteciler branş hekimlerine yönlendirildi.

Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav, gazetecilerin kontrolden geçmesinde yardımcı olan Rektör Prof. Dr Bektaş Açıkgöz'e çiçek ve plaket vererek teşekkür etti. Rektör Açıkgöz, "Gazeteciler olarak yoğun stres altında ve zor şartlarda çalışıyorsunuz. Özellikle strese bağlı rahatsızlıkları yaşamanız olası. Bu nedenle sağlık kontrollerinizi sık sık yaptırmanız sizin için daha iyi olacaktır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2005 Çarşamba 16:13:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?