2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Sosyal hizmetlerden iftar

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından iftar yemeği verildi. Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Melemez, hayırsever bir vatandaş tarafından Merkez Çocuk Yuvası'na kameralı sistem kurulacağını belirtti.

Spastik Çocuklar Derneği Lokali'nde Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, daire müdürlerine iftar yemeği verdi. Yemeğe, Vali Yavuz Erkmen, Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Onur, Tarım İl Müdürü Yusuf Akın, daire müdürleri ve davetliler katıldı.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Melemez, yaptığı konuşmada, "Malatya'da yaşadığımız son olay nedeniyle vatandaşlarımızda bir endişe hakim. Zonguldak'ta hiçbir sıkıntımız yok. Bize bağlı kurumlarda eğitimli kadrolar iş başında. Bu yaşanan son olaydan dolayı etkilenen bir hayırsever vatandaşımız, bize başvurarak Merkez Çocuk Yuvası'na kameralı sistem kurma teklifinde bulundu. Biz de bu konu için çalışmalarımıza başladık. Yemekhane, yatakhane, salon ve kütüphaneye koyacağımız kameralar tamamen bir güvenlik tedbiridir. Yoksa bu kurumumuzda böyle bir şey olduğu için değildir. Alınan önlemler çocuklarımızın güvenliği içindir. Hayırsever vatandaşımız sayesinde kurulacak olan bu sistemde Merkez Çocuk Yuvası'na 16 kamera kurulacak ve bu sistem için 9 ile 18 milyar lira arasında bir maliyet çıkarttık. Hayırsever vatandaşımız hangisini kabul ederse o sistem kurulacak" dedi.

.
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2005 Pazartesi 11:26:02
Güncelleme :31 Ekim 2005 Pazartesi 11:29:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selda yalçın IP: 78.175.239.xxx Tarih : 17.10.2009 00:45:18

aradan 5 yıl geçti.kamera falan yok.ey gidi memleketim.