2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Ters yönde dehşet saçtı

Zonguldak'ta, ters istikametten yokuş aşağıya inen bir nakliyat kamyonunun frenleri patlayınca, ortalık araba mezarlığına döndü. Eşya yüklü kamyonun 8 araca çarptıktan sonra durabildiği kazada, şans eseri tek bir kişinin bile burnu kanamadı.

Saat 14.00 sıralarında meydana gelen kazada, Ontemmuz Mahallesi girişi eski hal yokuşuna ters istikametten giren Mahmut Demirci idaresindeki 74 AF 928 plakalı eşya yüklü kamyonun frenleri patladı. Kamyon, park halinde ve seyir halindeki 8 araca çarparak ancak durabildi. Kaza sonrasında olay yeri araba mezarlığına dönerken, yol yaklaşık 1 saat insan ve araç trafiğine kapalı kaldı. Zincirleme kazada, şans eseri tek bir kişinin burnunun bile kanamadığı belirtildi.

Olayın şokunu üzerinden atamadığı gözlenen 23 yıllık sürücü Mahmut Demirci, Bartın'dan Zonguldak'a eşya getirdiğini söyledi. Yolu bilmediği için ters istikametten girdiğini belirten sürücü Demirci, "Kamyonun aniden frenleri patladı. Kamyonu boşluk alana atacaktım, önüme insanlar çıktı. Onlara çarpmamak için arabalara çarptım. Ancak durabildim" diyerek kendisini savundu. Kamyonun sigortalı olduğunu belirten yetkililer, olayla ilgili tahkikata başlanıldığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2005 Pazartesi 16:16:21
Güncelleme :19 Eylül 2005 Pazartesi 16:19:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?