4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Vali'ye çikolatalı teşekkür

Zonguldak'ın Çatalağzı Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Alim, şehir merkezinde elektrik altlarının yer altına indirilmesi nedeniyle bozulan 2 kilometrelik yolun yapımında yardımcı olan Vali Erkmen' i makamında ziyaret ederek çikolata ile teşekkür etti. 

Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim, Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen' i makamında ziyaret ederek, çikolata ile teşekkür etti. Çok kötü bir halde olan yolun Vali Erkmen'in desteği ile kısa sürede yapıldığını ifade eden Mehmet Alim, "Yolumuz çok kötüydü. Halkımız çok mağdurdu. Yapmamız için sürekli baskı yapıyorlardı. Ağır tonajlı araçlar da bu yolu kullanıyordu. Çok toz oluyordu. Sıkıntımız çok büyüktü. Vali Erkmen'in sayesinde bu yolu yaptırdık. Yöre insanı adına, belediye başkanı adına çok teşekkür ederim" dedi. Başkan Alim, Vali Erkmen'den Çatalağzı Beldesi'ni Muslu Beldesi'ne ve Kilimli Beldesi'ne bağlayan toplam 5 kilometrelik yol yapımı için de destek istedi.
Vali Erkmen de belediye imkanlarını seferber etmesi nedeniyle Başkan Alim'e teşekkür etti. 

Yolun elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle bozulduğunu vurgulayan Erkmen, bu yıl yapılan yer altı çalışmaları sonrasında şehir merkezindeki anayol üzerinde bir takım bozukluklar meydana gelmişti. Şebekenin alt yapısının yapılması, yer üstündeki şebekenin yer altına alınması oraları rahatlatmıştı. Bu yolun da yapılması oranın büyük oranda rahatlamasına neden oldu. Önümüzdeki günler içerisinde ağır tonajlı ve geniş araçların da geçişine izin verecek olan arka taraftaki yolun da yapılmasına başlanacaktır. Yolun yapımında kurumlarımızın örnek dayanışmasını gördük. Uzun yıllardan sonra ilk defa böyle kalıcı bir hizmet de bölgemize gelmiş oldu" diye konuştu. 

Erkmen, ayrıca Çatalağzı'ndan Muslu ve Kilimli beldelerine giden yolun da çalışmalarına bu yıl içinde başlanacağı sözünü vererek, güzergahtaki belde ve şehir merkezlerinde rahatlamanın kaydedileceğini ifade etti.
iha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2006 Perşembe 15:50:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?