2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Yeni başkan Alparslan Küçük

Zonguldak Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanlığı'na Alparslan Küçük tekrar seçildi.

Çınar Kıraathanesi'nde yapılan olağan genel kurul toplantısına, çok sayıda lokantacı ve kahveci esnafı katıldı. Zonguldak Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Alparslan Küçük, "Odamız, yeni dönem çalışma programlarına aynen devam edecektir. Yine senede en az iki defa mesleki eğitim semineri verilecek olup, bunlar ayrıca üyelere duyurulacaktır" dedi.

Üyelerinin AB uyum yasaları çerçevesinde gerekli eğitimleri yapacaklarını da belirten Alparslan Küçük, "Üyelerimizin AB uyum yasaları çerçevesinde alması gereken bilgi ve eğitimler üst kuruluşlarımızın talimatları doğrultusunda devam edecek. Gerekli görülmesi halinde oda üyeleri guruplar halinde eğitime alınarak, müşterilere hizmet verme standardı artırılacak. Kurulacak olan şirket ile oda mensubu esnafların ana girdi malları tek elden temin edilerek, maliyetlerimiz düşürülecek. Dolayısıyla kar oranlarımız artacaktır. Ayrıca mesleğe yeni girecek olan insanlara 5362 sayılı yasa çerçevesinde gerekli eğitim verilecek. Böylelikle kalite standardı devamlı korunmuş olacaktır" diye konuştu.

Divan Başkanlığı'nı Şükür Küçükali'nin yaptığı genel kurulda, tek liste ile seçime gidildi. Kongre sonunda Kahveciler ve Lokantacılar Odası Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
Başkan Alparslan Küçük, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Ketenci, Metin Ünal, Remzi Çelik, Sefer Açıkgöz, Mustafa Bezir, Dursun Ali Çakır.

.
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2005 Pazartesi 14:23:34
Güncelleme :24 Ekim 2005 Pazartesi 14:26:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?