3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Yeni başkan Toros oldu

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası 35. Olağan Genel Kurulu yapıldı. İki listenin yarıştığı kongrede, Alaattin Toros odanın yeni başkanı oldu.

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası 35. Olağan Genel Kurulu, Karaelmas Can Polat Pamay Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Kongreye, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Süleyman Köstek, Zonguldak Sanayi ve Ticaret Müdürü Hayriye Göktaş, esnaf odaları başkanları ve şoförler katıldı.

Kongrede mevcut başkan Muharrem Coşkun ile Alaattin Toros'un listeleri yarıştı. Seçim öncesinde konuşan mevcut başkan Coşkun, "Makam aracımız odamızın Türkiye Taşkömürü Kurumu'na olan borcu nedeniyle Cuma günü emniyet güçleri tarafından bağlandı. Bu borç benim şahsi borcum değil. Bizim Mercedes'e binmek gibi bir arzumuz yok. Eğer kazanırsam, o araca binmeyerek olduğu yerde haciz yoluyla satarak borcu TTK'nın alacağından düşüreceğim" dedi.

Kongrede kullanılan 752 oyun 369'unu alan Alaattin Toros odanın yeni başkanı seçilirken, Muharrem Coşkun ise 355 oy aldı.

.
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2005 Pazartesi 15:10:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?