4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Yeni yılı yuvada karşıladılar

Zonguldak Merkez Çocuk Yuvası'ndaki kimsesiz çocuklar yeni yıla Zonguldak protokolü ile girdi. Düzenlenen yeni yıl eğlencesinde çalınan müzik eşliğinde coşan çocuklar, dağıtılan hediyelere hücum ettiler.

Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, eşi Nevhilal Erkmen, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, eşi Sevgi Gonca, Zonguldak Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Merkez Çocuk Yuvası'nda çocuklar için düzenlenen yeni yıl eğlencesine katılarak çocuklarla birlikte eğelendiler.

Başkan Gonca ve eşi Sevgi Gonca, çocuklarla birlikte oyunlar oynayıp dans ettiler. Çocuklar için dev pasta hazırlattıran Başkan Gonca ve eşi, pastayı da çocuklarla birlikte keserek onlara ikram etti. İlk kez protokolle birlikte yeni yıl heyecanı yaşayan çocukların, oldukça neşeli ve mutlu oldukları gözlendi. Getirdikleri oyuncakları kendi elleri ile dağıtan Başkan Gonca ve eşi çocukların hücumuna uğradı.

Vali Erkmen ve eşi de çocuklara derslerinde kullanmak ve boş vakitlerinde oynamak amacıyla bir adet bilgisayar hediye etti. Gönüllerince yiyip eğlenen çocuklar, hazırladıkları konser ile protokolü coşturarak teşekkür ettiler.

.
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2006 Pazar 10:10:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?