2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Yılın doktoruna plaket

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Zonguldak'ta yılın doktoru seçilen Nöroloji Uzmanı Kazım Sarıcı'ya maden ocağını simgeleyen plaket verdi. TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, İl Sağlık Müdürü Murat İlikhan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamdi Uçar, il ve ilçe yöneticileri, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Abdullah Bircan'ı makamında ziyaret etti.

Devlet Hastanesi Başhekimi Abdullah Bircan, "Hastanelerin Sağlık Bakanlığı'na bağlanması ile birlikte ek ödeneklerle hastanede çalışanların maaşlarında yüzde yüze varan iyileşmeler gözlenmektedir. Hekimlerimizin yüzde 50'si muayenelerini kapatmıştır. Karaelmas Üniversite Hastanesi'nin açılması hem bizler hem hastalar için iyi olmuştur. Daha önce hastalarımızı Ankara'ya sevk etmek zorunda kalıyorduk. Üniversite hastanesi ile rekabet içindeyiz" dedi.

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, "Okullarda yılın öğretmen seçimi ile ilgili çok şikayetler geliyordu. Biz onun için o uygulamayı kaldırdık. İnşallah hekimler arasında böyle bir gerginlik yaşanmaz" diye konuştu.

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, konuşmaların ardından, Zonguldak'ta yılın hekimi seçilen Nöroloji Uzmanı Kazım Sarıcı'ya maden ocağını simgeleyen plaket verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2005 Cumartesi 12:25:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa okuyan IP: 78.184.105.xxx Tarih : 24.04.2008 13:29:12

Kazım benim çok yakın bir arkadaşım. Dünyanın en şeker insanı. Telefonunu kaybettim. Ona ulaşamıyorum.Google den arayınca bu haberi gördüm. Herhalde böyele bir habere benim kadar mutlu olan olmamıştır. Hastahaneden ona ulaşmaya çalışacağım. Bu yorumu Kazım bey yada onu yakinen tanıyan biri okurda buluşturmak isterse telefonum:0505 676 99 00 veya 0 535 938 38 88