12
Haziran
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Kaldırımlar işgal edilmeyecek

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi Belediye Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda, kaldırımların işgal edilemeyeceği bildirildi.

Alaplı Belediye Başkanı Faruk Çaturoğlu, yaptığı açıklamada, esnafın, alınan kararı duyarlılık göstererek uygulamasının kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Başlatılan uygulamanın kesinlikle kaldırılmayacağını, bundan dolayı da herkesin bu karara riayet ederek saygı göstermesini istediklerini ifade eden Çaturoğlu, "Bizim amacımız, ticari açıdan ilçemizi daha hareketli duruma getirmek. Bunu da esnafımızın katkılarıyla başaracağız. Çünkü bu kararın alınmasında, halkımızın yanı sıra esnafın büyük çoğunluğunun da talep etmesi etkili oldu" dedi.

.
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 16:15:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tuna şişci IP: 88.226.205.xxx Tarih : 5.10.2006 21:42:53
pardon alaplı da hangi kaldırımlar işgal edilmeyecek bu haber ya çok eski yada ben alaplıda yaşamıyorum alaplıda bırakın kaldırımları yolları bile esnaf işgal ediyor çarşıda kimsenin dükkanının önüne araba bırakamıyorsunuz sandalyeyi eline kapan yola kendi arabası için yer ayırıyor buna ne polis ne belediye hiç bir şey söylemiyor ondan sonra kimse çıkıpta alaplıda yaşayan insan alplıdan alışveriş etmiyor demesin arabamı koyamadığım dükkanın içine giripte mal almam kimse kusura bakmasın ...