23
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Çaycuma Elektrik Şebekesi Modern Bir Yapıya Kavuşuyor

Belediye Başkanı Mithat GÜLŞEN'in şehir içi elektrik şebekesinin yenilenmesi için Enerji Bakanlığı nezdinde yaptığımız girişimler sonucunda, 1.000.000 YTL'lik proje yatırım programına alınarak, 2005 yılı için 200.000 YTL ödenek ayrıldı.

Bölgede kötü görünüme yol açan elektrik şebekesinin modern bir görünüme kavuşması için Bakanlık düzeyinde girişimlerde bulunduklarınıı belirten Çaycuma BElediye Başkanı Mithat GÜLŞEN "Günümüzde Belediyeler; su, kanalizasyon, temizlik gibi sınırlı hizmetlerde çalışmaması gerektiği bilinciyle hareket ediyoruz. Yöremizin sosyal ve iktisadi kalkınmasının yan sıra, kentsel faaliyetlere de ağrılık veriyoruz." dedi.

Proje kapsamında , Velioğlu Mahallesinde yer alan ağaç aydınlatma direklerinin beton direğe dönüştürüleceğini anlatan Belediye Başkanı Mithat GÜLŞEN "Devrek, Çaycuma, Bartın Karayolunun şehir geçişi boyunca yer alan refüjün ışıklandırılması gerçeleşecek dedi. Ayrıca Şehir merkezindeki elektrik şebekesi yer altı şebekesine dönüştürülecek" dedi...

2005 yılının Belediye ve Devlet Hizmetleri yönünden Çaycuma'da ATILIM yılı olduğunu müjdeleyen Çaycuma Belediye Başkanı Mithat GÜLŞEN, "İlçemiz daha modern bir görünüme kavuşması için çalışmlarımızı sürüyor" dedi.

Erdem GİRGİN (Çaycuma)
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2005 Pazartesi 09:57:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?