23
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Hastaneye özel oda yaptıracaklar

Çaycuma Çevre Köylerini Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği, Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Devlet Hastanesi'ne özel oda yapmak için talepte bulundu.

Çaycuma Çevre Köylerini Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Çaycuma Devlet Hastanesi'nde özel oda yapmak için Hastane Müdürü Hayri Şentürk ile görüştü. Çiloğlu'nun hastanede özel oda yapmak istemesinden çok mutlu olduğunu belirten Şentürk, "Yeni çıkan bir yasayla, 2006'nın Şubat ayına kadar hastanelerde özel oda yapılma zorunluluğu getirildi. Şu ana kadar özel oda yapmak için başvuran olmadı. Başkanın çok yardımsever biri olduğunu biliyorduk ancak özel oda yapmak istemesi beni, hastanemiz personelini ve hastaları memnun etti" dedi.

Hastane Müdürü Hayri Şentürk'ten özel odaya yapılacakların listesini olan Savaş Çiloğlu, dernek olarak ellerinden geldiğince bu tür hizmetlerde bulunduklarını belirterek, "Bundan sonra da bu tür faaliyetlerimiz sürecek. Hastaneye yapılacak özel odayla insanlarımıza daha iyi hizmet verilmesi sağlanacaktır" diyerek, diğer kuruluşları da bu tür etkinlikler yapmaya çağırdı.

.
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2005 Pazartesi 11:07:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?