24
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Yerel gazeteden şölen

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'ne bağlı Saltukova beldesinde yayınlanan haftalık Ajan Gazetesi'nin düzenlediği müzik şölenine, yoğun bir katılım gerçekleşti. Yerel sanatçıların yer aldığı şölende, gazetenin yayın yönetmeni Taşkın Uçar da türküler söyledi.

Şölene katılan Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, belediyelerinin festival etkinliği için bütçesinin yeterli olmadığını, Ajan Gazetesi'nin bu etkinliğinin beldeye renk kattığını ifade etti. Düzlü, şölende yaptığı konuşmada şöyle dedi: "Bölgemizdeki yerel sanatçılardan oluşan bu şölen, yerel sanatçılara verilen değeri de ortaya koymaktadır. Katılımdan da gördüğümüz Saltukovalılar, yerel sanatçılara destek vermektedirler. Belediye olarak temeldeki problemleri çözdüğümüz zaman ileride biz de bu tür eğlenceler yapmayı hedefliyoruz. Bu akşamı gerçekleştirilen Ajan Gazetesi yayın yönetmeni Taşkın Uçar'a, katkılarından ötürü Çaycuma Cuma Gazetesi yöneticilerine teşekkür ediyorum."

Başkan Düzlü'nün konuşmasının ardından Taşkın Uçar'ın sunuculuğunu yaptığı şölende yerel sanatçılar Hasan Yağız, Kemal Akça, Nihat Yıldız, Koraltan Çağdaş, Musa Sarı, Ahmet Çorum, Celalettin Ayfer ve Grup Livaneli sahne aldı. Gecede şair kardeşler Saniye ve Aynur Demir şiir dinletisi sundu. Saltukovalılar, gece süresince sanatçıları alkışladılar ve geceden memnun olduklarını ifade ettiler.

Ajan Gazetesi yayın yönetmeni Taşkın Uçar organizasyonun başarıyla geçmesinden mutlu olduğunu ifade ederek, "Saltukova halkı festival istiyordu, eğlencelere hasretti. Gazete olarak hem müzik ziyafeti, hem de kültürel etkinlik sunarak beldemize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2005 Cumartesi 15:05:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?