2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜLTÜR/SANAT

Ereğlililer, konserle coştu

Turkcell’ in düzenlediği Genç Turkcell 40 derece partilerinin sonuncusu dün Ereğli’ de yapıldı. Saat 16:00’da Belediye Halk Plajı’nda start alan parti akşam konserlerle devam etti.

Nil Karaibrahimgil ve grup Kargo’nun sahne aldığı konser Ereğlili gençler tarafından büyük ilgi topladı. Konser etkinlikleri saat 20.00’de dansçı kızların gösterileri ile başladı. Eğlence saat 21.00’de Nil Karaibrahimgil ve 22.45’de de Kargo konseri ile devam etti.

Konserde herhangi bir taşkınlık yaşanmazken Kargo’nun sahne aldığı saatlerde kalabalık içerisinde alkol alan bazı gençler küçük çapta karışıklığa sebep oldu. Dün Turkcell 40 derece partisi için Ereğli’ye gelen Grup Kargo saat 17.30’da Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Halil Posbıyık Kargo’yu Ereğli’de görmekten ve ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ve Turkcell’in bu organizasyona Ereğli’yi dahil etmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Ereğli’ye hayran kaldıklarını her seferinde tekrarlayan Kargo’nun solisti Koray Candemir; “ Buraya gelirken böyle bir şehirle karşılaşacağımızı aklımızın ucundan bile geçirmiyorduk. Ereğli gerçekten çok gelişmiş, burada bulunmaktan ve konser vermekten dolayı gerçekten çok mutluyuz her şey için teşekkürler” dedi

degisimmedya
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2005 Çarşamba 13:34:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?