13
Haziran
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Asansör boşluğunda sır ölüm!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, yapımı devam eden Kaynarca konutlarında çalışan bir işçi, asansör boşluğunda ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Ömerli köyünde yapımı devam eden Kaynarca Konutları'nda işçi olarak çalışan Hüseyin Sever (29), B2 Blok apartmanının asansör boşluğunda öğle saatlerinde ölü olarak bulundu.

Cumhuriyet Savcılığı olay yerine gelerek inceleme başlattı. Toplu Konut sakinlerini şaşkına çeviren olayda, işçinin nasıl asansör boşluğuna düştüğü anlaşılamadı. Bunun üzerine Cumhuriyet Savcısı, 9 katlı apartmanın çatı katında boya yapmak üzere çıkan diğer işçilerin ve asansör ustasının ifadesine başvurdu.

Jandarma ekipleri tarafından da tek tek ifadeleri alınan diğer işçiler, sabah boya yapmak üzere apartmanın çatısına çıktıklarını, Hüseyin Sever'in 'tuvalete gidiyorum' diyerek sabah 9.30 sıralarında yanlarından ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini belirttiler. Maktulün, öğle yemeğine kadar dönmeyince apartmanda yapılan aramadan sonra asansör ustası tarafından asansör boşluğunda bulunduğu kaydedildi.

Ceset, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilirken, Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2005 Cumartesi 23:11:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?