6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

2 ayrı bıçaklı saldırı: 3 yaralı

Balıkesir'de, 2 ayrı olayda 2'si ağır 3 kişiyi yaralayıp kaçtığı iddia edilen şahıs, polisin takibi sonucu yakalandıktan sonra suçlamaları kabul etti.

Edinilen bilgiye göre, saat 21.00 sıralarındaki ilk olay Maltepe Mahallesi'ndeki Maltepe Kıraathanesi önünde meydana geldi. Burada, Bekir Özbek (26) ve 1 arkadaşı bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralandı. Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Bekir Özbek, acil servisteki müdahalesinin ardından hemen ameliyata alındı. Özbek'in göğüs bölgesinde 6, sağ bacak ile el ve ayaklarında da 3 bıçak darbesi tespit edildi. Yaralı şahıslar, polise kendilerini bıçaklayan kişinin T.İ. (Tuna İnanlı) ve hoca lakaplı bir arkadaşı olduğunu söyledi. Olayla ilgili araştırmalar ve tanık ifadelerinden yola çıkılarak yapılan çalışma sırasında, eşkale uyan ve kimliği belirlenen T.İ. isimli şüpheli, yaşanan kısa kovalamaca sonucu yakalandı. T.İ.'nin üzerinde yapılan aramada 1 adet bıçak ele geçirildi. Şüphelinin, Bekir Özbek'i kendisinin bıçakladığını itiraf ettiği öğrenildi.

Öte yandan saat 22.00 sıralarında, yani ilk olaydan yaklaşık 1 saat sonra Balıkesir Devlet Hastanesi'ne ağır yaralı 1 kişi daha intikal etti. Göğüs bölgesinde 8 bıçak darbesi tespit edilen Mehmet Konuk (24) isimli şahıs da ameliyata alındı. T.İ. isimli şüphelinin, polise verdiği ifadesinde bu kişiyi de kendisinin bıçakladığını kabul ettiği bildirilirken, polis ekipleri, ikinci olayın meydana geldiği 2. Sakarya Mahallesi, Uzun Sokak'taki olay yerinde inceleme yaptı.
Hastanedeki yaralıların sağlık durumlarının ciddi olduğu bildirilirken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2006 Çarşamba 00:01:19
Güncelleme :1 Şubat 2006 Çarşamba 00:04:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?