7
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Balıkesir'de çete operasyonu

Balıkesir'de, polisin düzenlediği "Halo" adlı operasyonda uyuşturucu ticareti yapan bir suç örgütünün elebaşısının da aralarında bulunduğu 2'si kadın 23 kişi gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, bir ihbar üzerine harekete geçen Organize Suçla Mücadele ve Kaçakçılık Şubesi'ne bağlı ekipler, Balıkesir ile Adana ve değişik iller arasında dönen uyuşturucu ticaretini gün yüzüne çıkardı. Suç örgütünün elebaşısı olduğu ileri sürülen "Halo" lakaplı M.D. (Mustafa Demir) ile birlikte örgüt için çalıştıkları belirtilen 2'si bayan toplam 23 kişi, düzenlenen operasyonla yakalandı. Suç örgütünün elebaşısının takma adı olan "Halo" adı verilen operasyonda, şüphelilerin üst ve ikametlerinde yapılan aramalarda uyuşturucu maddeler ile değişik tip ve çaplarda silah ele geçirildi. 

Firardaki bazı şüphelilerin arandığı ve soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi. Balıkesir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'nın operasyonla ilgili bir basın açıklaması yapacağı açıklanırken, gözaltındaki şüphelilerin emniyetteki sorgulamalarının ardından adli mercilere sevk edileceği kaydedildi.
.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2006 Pazartesi 15:23:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?