6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Balıkesir'de kapkaççı avı

Balıkesir'de, altınlarını bozdurmak için girdiği kuyumcudan çıkan şahsın cebindeki 7 bin 500 YTL parası, kapkaççılar tarafından çalındı.

 Polisin eşkal üzerine gerçekleştirdiği kovalamaca sonucu yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, bugün öğleden sonra çarşı merkezinde meydana gelen olayda, bir kuyumcuya girip altınlarını bozduran şahıs, işini bitirdikten sonra paraları gömleğinin cebine koydu. 

Dışarıya çıktığında yanına gelen tanımadığı bir kişi tarafnıdan lafa tutulan vatandaş neye uğradığını şaşırdı. Şüphelinin, "Amca nasılsın, oğlun Mümin'i tanıyorum, nerede o? Ben vergi dairesinde memurum, Mümin'le görüşmem lazım" diye konuşurken ani bir hareketle şahsın gömlek çebindeki para demedini alıp yakındaki otomobile binerek kaçtı. Çevredekilerin plakasını aldığı otomobil, hırsızlık ekipleri tarafnıdan kısa sürede bulunarak içindeki 2 şüpheli şahıs yakalandı. Mağdur olan şahsın teşhis ettiği kapkaççılar gözaltına alınırken, çalınan paraların ise bulunamadığı bildirildi. Emniyette susma hakkını kullanan kapkaç şüphelilerinin sorgulamalarının ardından adli mercilere teslim edileceği, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2006 Cuma 22:29:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?