7
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Soba zehirlenmesi: 1 ölü

Balıkesir'de, sobadan zehirlendiği ileri sürülen yaşlı bir kadın hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Mehmetçik Caddesi, No: 58 sayılı evde ikamet eden Kezban Karakaya (91), akşam işten dönen oğlu tarafından kontrol edildiğinde ölmüş halde bulundu. Eşi, çocukları ve kız kardeşiyle beraber yaşadıkları evde annesine de ayrı bir odada bakan Ramazan Karakaya, "Akşam işten döndüm, annemi kontrol etmek için odasına girdim. Yatağında oturur vaziyette, boynu büküktü. Odanın içi yoğun bir şekilde kömür kokuyordu.

Zehirlendiğini tahmin ettim, hemen 112'yi aradım" dedi. Yaşlı kadının kaldığı odadaki sobanın yanında yığılı olan kömür çuvalları dikkat çekti.

Eve giden 112 Acil ekibinin yaptığı müdahale ve kontrolde kadının öldüğü anlaşılınca polise haber verildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, ceset, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasından sonra savcının talimatıyla otopsi yapılmak üzere Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'ndeki Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Polisin pazarcılık yapan Ramazan Karakaya'nın ifadesine başvurduğu olayla alakalı savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2006 Salı 23:19:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?