23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Maaş alırken emekliler sıkıntı çekiyor

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'ndeki binlerce emekli vatandaşın maaş aldığı Halk Bankası önündeki 2 ATM cihazından bir tanesinin arızalı olması emeklileri sıkıntıya sokuyor. Özellikle emekli maaşlarının yatırıldığı günlerde bankanın tek ATM cihazından hizmet veriyor olması nedeniyle banka önünde uzun kuyruklar oluşturan emekli vatandaşlar, duruma tepki gösteriyor.

Bankadan her ay maaş alan emekliler, maaşlarını çekebilmek için tek ATM cihazının önünde saatlerce beklemek zorunda kaldıklarını belirterek, kış aylarına kadar bankaya başka ATM makinalarının da konulmasını istiyor. Banka kuyruğunda saatlerce beklemekten bıktıklarını söyleyen emekli vatandaşlar, "İki ATM cihazı var bir tanesi aylardır bozuk. Üzerinde hep "arızalı" tabelası var. Binden fazla emekli vatandaşa bir tek ATM cihazı hizmet veriyor zaman zaman o da arıza yapınca maaşları bir gün sonra almak zorunda kalıyoruz, devlete yıllarca hizmet etmiş binlerce emekli her ay bu banka önünde sıkıntı çekiyor maaş almak için. Bu makina ne zaman tamir olacak merak ediyoruz" şeklinde tepkilerini dile getiriyor.

Halk Bankası görevlileri ise ATM makinasını tamir için merkezden bakım ekibi geleceğini ve ATM'nin kısa zamana kadar hizmete gireceğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2005 Çarşamba 01:11:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?