7
Mayıs
2024
Salı
BANDIRMA - BALIKESİR

Burhan Timur Odaman

Bandırma’nın hayırsever işadamı Burhan Timur Odaman, 3 yıl önce Bandırma’ya kazandırdığı Anadolu Lisesi’nden sonra, Denizcilik Lisesi yapılmak kaydı ile 50 milyar lira değerindeki bir arsasını da Milli Eğitim’e bağışladı.

Bandırma’daki okullarda, yüzlerce fakir öğrenciyi tepeden tırnağa giydiren, Bandırma 600 Evler semtine 40 milyar liraya malolan kapalı üst geçit yaptıran Odaman, düzenlenen törenle, arsasını Milli Eğitim’e verdi.

Milli Eğitim Müdürü Cihangir Dündar’ın makam odasında yapılan törenle Burhan Timur Odaman’a Milli Eğitim Bakanlığı’nın şükran plaketi takdim edildi. Bandırma’nın sevilen işadamı Odaman, "Bandırma bir sahil şehridir. Bu güzel şehre Denizcilik Meslek lisesi yapılacağını öğrendim. Arsa aranıyordu, şahsıma ait 4 bin metre karelik arsamı okul yapılması için bağışladım. Allah bana hayır yapmayı nasip ettiği için her zaman şükrediyorum. İnsanlara faydalı olmayı, işsizlere yeni iş kapıları açmayı seviyorum. Bandırma’nın bir ferdi olarak bu şehre, hizmet etmek beni ve ailemi mutlu ediyor" dedi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar