8
Mayıs
2024
Çarşamba
BANDIRMA - BALIKESİR

İsmail Çolak

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı ve işadamı İsmail Çolak, Bandırma SSK Hastanesi’ne 400 milyar liraya mal olacak 50 yataklı bir ek bina yaptırıyor.

Yemtar fabrikasının sahibi olan İsmail Çolak, sigortalılara hizmet vermekte zorlanan Bandırma SSK Hastanesi’ne 50 yatak kapasiteli ek bina yaptırma işini üstlendi. Çolak, 6 ayda bitecek olan ek binanın 400 milyara mal olacağını söyledi.

Hayırsever işadamı Çolak’a teşekkür eden SSK Hastanesi Başhekimi Ethem Karpuz, "Daha iyi sağlık hizmeti verebilmek için yıllardır özlemini çektiğimiz 50 yataklı ek hastane binası inşaatına Çolak’ın yardımıyla başlıyoruz. Mevcut hastane binası 1974 yılında hizmete açıldı. O zaman 10 doktorla bakılan hasta sayısı 40 bin civarında iken, şimdi 45 doktor ve 74 hemşire ile yılda 300 bin hastaya hizmet veriyoruz. Mevcut hastanemiz 10 yıldır büyük ölçüde artan hasta sayısına cevap veremez hale geldi. Yeni ek hastane ile bu sıkıntımızı çözmüş olacağız. Ek binayı yapan hayırsever işadamı Çolak’a şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Ek binayla SSK Hastanesi’nin yatak kapasitesinin 210’a çıkacağı bildirildi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar