17
Haziran
2024
Pazertesi
GÜNCEL

At arabalarına durak yapıldı

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde, at arabacıları için durak yapıldı.

Belediye tarafından sebze pazarı yakınında kurulan at arabası durağı hizmete girdi. Yeni at arabası durağını gezen Belediye Başkanı Fikret Akova, ilçeyi modern bir kent yapmak için başlattıkları çalışmaların hızla sürdürüldüğünü söyledi.

At arabası sahiplerinin sıkıntılarını dinlemeyi ihmal etmeyen Başkan Akova, "İlçenin imarı için 2 yıldan beri sürdürdüğümüz çalışmalarda bir hayli mesafe kat ettik. Belediye olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Burhaniye turistik bir ilçedir.

Burhaniye'yi çıkmaz sokak olmaktan kurtarıp modern bir kent yapmak için başlattığımız çalışmalar devam ediyor. At arabacıları için hazırladığımız durağı hizmete soktuk. At arabacısı esnafımız ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Başkan Akova'ya teşekkür eden at arabası sahibi Mustafa Demirhan, "Yıllardır çeşitli sokaklarda dağınık halde hizmet veriyorduk. Bu durakta 10 at arabası hizmet verecek.

Başkanımızdan durağın içinde oturabileceğimiz bir kapalı bin mekan yapmasını da istiyoruz. Bizi dağınıktan kurtardı. Bundan sonra işi olan bizi burada bulabilecek" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2006 Pazartesi 15:45:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?