1
Haziran
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Eczacı Sucuoğlu'nun bağışladığı bina huzuevi oldu

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde vatandaşların katkıları ile yaptırılan Kenan Sucuoğlu Huzurevi, hizmete girdi.
Açılışa Balıkesir Milletvekilleri Turhan Çömez, Ali Aydınlıoğlu ve Ali Kemal Deveciler ile Kaymakam Bekir Şahin Tütüncü, Başkan Fikret Akova, hayırseverler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eczacı Kenan Sucuoğlu tarafından bağışlanan bina huzurevine dönüştürüldü. Burhaniye Huzurevi Vakfı'nın 14 yıl önce kurulduğunu belirten Belediye ve Huzurevi Vakfı Başkanı Fikret Akova, 3 yıl önce başlatılan çalışmaların bitirilmesinin kendilerine kısmet olduğunu söyledi. Huzurevinin ilçe için mühim olduğunu belirten Akova, "Burhaniye'yi kasabalıktan kurtarıp modern bir şehir yapmak için çalışıyoruz. Huzurevi de bu çalışmalardan birisidir. Burhaniyeli hayırseverler bugüne kadar hastane ve çok sayıda okul yapmışlardır. Huzurevi de hayırseverlerin eseridir. Binayı bağışlayan Kenan Sucuoğlu'nun varislerine ve bize büyük destek sağlayan hayırseverlere şükran borçluyuz" dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra davetliler huzurevini gezdi. Törenin sonunda davetlilere etli pilav ve ayran ikram edildi. 3 katlı olan Kenan Sucuoğlu Huzurevi'nde, 44 yaşlı barınacak. Binanın 44 odası bulunuyor.

iha
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2005 Cuma 01:15:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
YAĞMUR CANA IP: 88.238.156.xxx Tarih : 17.05.2007 22:28:53
yaptıklarınızın insani duygular adına ne kadar değerli olduğunu tüm insanlar farkındadır.bizi büyüten ve bu ulusun yükselmesinde aile büyüklerimizin katkısını kimse inkar edemez.bundan dolayı yapılmış olan bu iyiliğin en çok onları sewindirdiğini ve size ne kandar minnet duyduğunu söylemişlerdir aynı duyguyu onlar gibi bende paylaşıyorum ve sizi tebrik ediyorum.aslında elinde böle bir fırsatı olan herkes için çağrıda bulunuyorum teşekkürler...