22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Vali'den veda ziyaretleri

Balıkesir Valisi Atıl Üzelgün, Burhaniye'de veda ziyaretlerinde bulundu. Danıştay üyeliğine seçilen Vali Atıl Üzelgün, ilk olarak kaymakamlığı ziyaret etti.

Bir süre Kaymakam Bekir Şahin Tütüncü ve daire amirleriyle sohbet eden Üzelgün ve eşi Zeren hanım, daha sonra belediyeyi ziyaret etti.

Vali Üzelgün, Başkan Fikret Akova'dan belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alırken, ziyarette meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanının teveccüh göstererek kendisini Danıştay üyeliğine seçtiğini belirten Üzelgün, "Hastalığım ve görevim sırasında göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyorum. Balıkesir için yapılacak işlerde her zaman yanınızdayım.

Sizlerle çalışmaktan onur duydum. Bundan böyle Ankara'da bir eski valiniz ve ağabeyiniz olduğunu unutmayın. Gönlüm her zaman sizlerle olacaktır" dedi.

Kaymakam Tütüncü, "Sayın valimizden çok şey öğrendik. Bize yol gösterdi, ağabeylik yaptı. Köylere yapılan yatırımlar konusunda bize diğer ilçelerden daha çok destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Akova, Vali Atıl Üzelgün'e işlemeli tabak ve bir hediye paketi verdi.

.
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2005 Pazar 12:13:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?