18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

AKP Milletvekili dert dinledi

 AK Parti ilçe yöneticileri tarafından karşılanan Özgün, yaptığı konuşmada, vatandaşların kandırılmalarına izin vermeyeceklerini söyledi. İlçe merkezinde sorunları dinleyen Özgün'e, Kızıklı Köyü'nde kaçak yapıldığı gerekçesiyle evlerine yıkım kararı verilen 5 köylünün sorunu aktarıldı. Sorunun çözümü için mahkemeye dava açmalarını isteyen Özgün, çözüm için yasal düzenleme yapacaklarını açıkladı.
Özgün, konu ile ilgili olarak Bayındırlık Müdürlüğü ile de görüşeceğini bildirdi. AK Parti milletvekilleri olarak ilçe ziyaretlerini sürdürdüklerini belirten Özgün, "Ziyaretlerimiz çok anlamlı karşılanıyor. Köylü, esnaf ve memurlarımızı ziyaret edip sorunlarını dinliyoruz. İmkanlar ölçüsünde sıkıntıları çözmeye çalışıyoruz. Her zaman gerçekleri konuşacağız. Vatandaşı kandırmayacağız" dedi.
AK Parti ilçe merkezinden sonra Kaymakam Bekir Şahin Tüncü'yü ziyaret eden İsmail Özgün, ilçeye bağlı köylerin meseleleri hakkında bilgi aldı. Kaymakam Tütüncü, Burhaniye-Yunuslar yolunun asfalt ihalesinin yapıldığını bildirdi. Tütüncü, 8 kilometre yerine 12 kilometre yol yapılacağı söyledi. Bazı köylerde su sıkıntısı olduğunu belirten Kaymakam Tütüncü, "Köylerin dertlerini çözmek için çalışıyoruz. Biz ilçemizi bir numara yapmaya kararlıyız. Destek sizden hizmet bizden" dedi.
Kaymakam Tütüncü'nün önderliğinde bir yıldan beri çok güzel çalışmalar yapıldığını belirten ilçe yönetim kurulu üyesi İnşaat Mühendisi Erol Ablak da, "Köylerimizin çok sayıdaki sorunu çözülüyor. Dutluca Köyümüz turizme kazandırıldı" dedi.

Kaymakam Tütüncü'nün gayretli çalışmalarını yakından izlediklerini belirten Milletvekili İsmail Özgün, kaymakam tarafından gündeme getirilen Bahadınlı Köyü'ndeki köprünün yapımı için de çalışma yapacaklarını söyledi. Özgün daha sonra sırasıyla İmam Hatip Okulu, Emniyet Müdürlüğü, Tarım İlçe Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı da ziyaret etti.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2005 Çarşamba 21:12:06
Güncelleme :17 Ağustos 2005 Çarşamba 00:02:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?