16
Haziran
2024
Pazar
EĞİTİM
Belediye Sayfaları

Başarılı öğrencilere altın

Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'nde bir işadamı, başarılı öğrencileri Cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi. Ortaöğretim Kurumlar Sınavı'nda (OKS) ilçede ilk 10'a giren öğrencilerden birinciye tam, ikinci ve üçüncüye yarım, diğer 7 öğrenciye de birer çeyrek altın hediye eden işadamı Mehmet İlker, eğitimin çok önemli olduğunu ve öğrencilerin başarılarının mutlaka ödüllendirilmesi gerektiğini söyledi.

Altınlar, Dursunbey Kaymakamı Mustafa Özyapı tarafından öğrencilere verildi. Ayrıca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne de 10 adet bilgisayar bağışlayan İlker, bilgisayarlarla öğrencilere internet kafe şeklinde hizmet verilmesini, bilgisayar kurslarında kullanılmasını istedi. İlker, "Dursunbey Belediyesi'ne ait halı sahadaki boş yeri düzenleyerek, içinde kitaplığın da bulunduğu kütüphane ve internet kafe şeklinde yer hazırlayıp Halk Eğitim Merkezi'ne teslim ettik. Hizmet binasında bir çalışanla bina giderlerini ben karşılayacağım" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Kurt, Dursunbeyli olan ancak iş hayatını İstanbul'da sürdüren Mehmet İlker'in memleketini her ziyaretinde mutlaka bir katkı sağladığını belirterek, kendisine ilçe halkı adına teşekkür ettiler.

.
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2005 Çarşamba 18:58:42
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 11:22:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?