16
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Kızının intikamı mı?

Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'nde, komşusunun 8 yaşındaki çocuğunu boğarak öldürdüğü iddia edilen bir kadın, savcılık tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Adli yetkililerden alınan bilgiye göre, hafta sonu gerçekleşen olay, Dursunbey'in Şabanlar Köyü'nde meydana geldi. Sivas'tan Dursunbey'e gelin olarak gelen 24 yaşındaki G.G., komşusu Hüseyin ve Ayşe A.'nın 8 yaşındaki kızları Şeyma Altınöz'ü boğarak öldürdüğü iddiasıyla yakalandı.

Evlerinde cesedini buldukları Şeyma'nın cinayete kurban gittiğinden şüphe eden ailesinin ihbarı ve şikayeti üzerine savcılık emriyle yakalanan G.G., soruşturmayı yürüten Dursunbey Cumhuriyet Savcısı İbrahim Köstekci'nin talimatıyla gözaltına alındı.

Savcının incelediği minik Şeyma'nın cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Bu arada, olayla ilgili yapılan araştırmalarda, şüpheli G.G.'nin 27 Eylül 2005 tarihinde ilk çocukları olan 6 aylık bebeğini kaybettiği, bebeğin kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için gönderildiği Adli Tıp Kurumu'ndaki raporun da henüz gelmediği öğrenildi.

G.G.'nin kendi bebeğini, 8 yaşındaki Şeyma Altınsöz'ün öldürdüğünü düşünerek, komşusunun çocuğunu boğarak öldürüp intikam aldığı ileri sürülürken, Dursunbey Cumhuriyet Savcılığı'nın sır cinayetle ilgili başlattığı soruşturmanın geniş çaplı olarak devam ettiği, şüpheli kadının bebeği ile komşusunun 8 yaşındaki çocuklarının öldürülmesi olaylarının arasındaki bağlantının da Adli Tıp Kurumu raporunun sonucunda netlik kazanacağı belirtildi.

Geçtiğimiz Cuma akşamı (14 Ekim 2005) meydana gelen olayla ilgili adli mercilere çıkarılan G.G. isimli şüpheli gelin, tutuklanarak Balıkesir Cezaevine gönderildi.

.
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2005 Salı 20:35:58
Güncelleme :30 Haziran 2006 Cuma 10:48:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet yıldırım IP: 85.98.122.xxx Tarih : 11.12.2005 16:08:35
GÜZEL DURSUNBEY'İMİZİN BÖYLE HABERLERLE GÜNDEME GELMESİ COK ÜZÜCÜ.İŞALLAH BİR DAHA BÖYLE BİR OLAY YAŞANMAZ.