2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Parkur hizmete açıldı

Bilecik'te, belediye tarafından yapılan 2. etap yürüyüş parkurunun bir bölümü tamamlanarak hizmete açıldı.

Adapazarı istikametinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan 3 kilometrelik yürüyüş parkurunun bir bölümü ağaçlandırıldı.

5 metre genişliğinde yapılan yürüyüş parkurunun 1.5 metrelik bölümü ışıklandırılırken, sıra oturma bankları da konulacak.

350 milyar liraya mal olması beklenen parkurun yapımına belediye hız vererek, projeyi kısa zamanda bitirmeyi planlanıyor.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Senelerdir ihmal edilen bu bölgenin eksikliklerini en kısa zamanda tamamlamayı düşünüyoruz.

Bilecikliler'e layık olan hizmeti yapmanın hazzını yaşıyoruz. Bilecik'i ileriye götürecek projeler hazırlıyoruz. Hizmet etmek boynumuzun borcudur" dedi.

.
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2005 Perşembe 12:13:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
önemsiz IP: 85.102.120.xxx Tarih : 11.11.2005 12:46:34
kaldırımın adı ne zamandan beri parkur olmuş. bisklet, paten yolu veya toprak koşu yolumu var. ben bu resimden seçemiyorum.bu yolun sol tarfındaki mahallelerde kaldırım varmı açaba pardon yolları asfaltmı acaba, şu an ayakkabılarım batmadan oradan geçilebilirmi acaba 350 milyar he, onunla bu yola bilecik bir ildir, 1924 den beri tabelası assınlar, burası ERTUĞRUL du yazsınlar