18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Bozüyük'te pop starlı kurtuluş kutlaması

4 Eylül Bozüyük’ün Kurtuluş etkinlikleri Atatürk anıtına çelenk koyulmasıyla başladı. Şehir stadyumunda düzenlenen kutlamalarda konuşan Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, "Ecdadımızın bizlere emanet ettiği bu kutsal vatan toprağını yaşanabilecek en güzel yer haline getirip, onların ruhunun şad olması için elimden gelen gayreti gösteriyorum. Sizlere olan hizmet aşkımızla problemleri en aza indirilmiş, alt yapısı tamamlanmış, sosyal kültürel ve ekonomik yönden gelişmiş bir ilçe bırakabilmeye çalışıyoruz. Bozüyük’ün Avrupa şehirleri standartlarında bir şehir olması için var gücümüzle çalışmaktayız" dedi.


Halk oyunları gösterilerinin ardından minik öğrenciler tarafından "kurtuluş" canlandırıldı. Minik öğrencilerin başarılı oyunları seyircilere duygulu anlar yaşattı. Resmi geçitle sona eren stadyumdaki programın ardından sanayi kuruluşlarının tanıtımının yapıldığı standlar gezildi. Törenlere katılan Bozüyük Kaymakamı Dursun Balaban, Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz ve Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu Bülbül Reklam, Eczacıbaşı Karo, Eczacıbaşı Artema ve Demirdöküm’ün tanıtım standlarını gezerek yeni ürünler hakkında bilgi aldı.


Bozüyük’e gelen Pop Star Yarışmacıları da büyük bir ilgi ile karşılandı. Özellikle bayanların ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği Pop Starları CD’lerini imzaladı. Abidin, Firdevs diye tempo tutan çocuklar uzun imza kuyruğu oluşturdular. Vatandaşlarda pop starları ile görüşmek ve öpüşmek için birbirleriyle yarıştılar. Kütahya Türk Ocakları Mehter Takımı’nın gösterileriyle başlayan konser programında sırasıyla Sertaç, Faruk Emre, Alpay, Aydan, Efe, Barış, Firdevs ve Abidin’in sahne aldı. TGRT Pazar Yıldızları programının başarılı sunucusu Yelda sunumu ile geceye renk kattı.

Faruk Emre’nin ilginç dans hareketleri, Firdevs’in oryantal gösterisi ve Abidin’in ritmik dansları ilgi ile izlendi. Bozüyük’lü hayranlarıyla buluşmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Pop Starları gördükleri ilgiden memnun ayrıldılar. Ayrıca özel olarak hazırlanan havai fişek gösterisi büyük bir hayranlıkla izlendi. Konserin bir bölümünü Bilecik Valisi Ayhan Çevik ve Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’da izledi. Gece boyunca çok eğlenen Bozüyüklüler bu güzel organizasyon için Bozüyük Kaymakamı Dursun Balaban’a ve Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu’na teşekkür ettiler.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2004 Pazar 16:14:34
Güncelleme :29 Ocak 2005 Cumartesi 18:07:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?