16
Haziran
2024
Pazar
SAĞLIK

Hastaneler sanal ortamda

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde, Muammer Ağım Devlet Hastanesi doktorlarından Levent Balcı ilçedeki hastaneleri sanal dünyaya taşıdı.

Hasta ve hasta yakınları, "www.gemlikdh.gov.tr" adlı internet sitesinden istedikleri bilgilere anında ulaşabilecek. Siteyi basına tanıtan Dr. Levent Balcı, "Hastalarımız, hastanelerimiz hakkında istedikleri bilgilerin yanı sıra, hastalıklarla alakalı birçok bilgiye da ulaşabilecek.

Ayrıca hangi doktorun hangi gün poliklinik görevi yaptığını, hastane kurallarını ve ziyaret saatlerini de siteden takip edebilecekler. Çocukların aşı olması gereken tarihleri belirten aşı takvimi de sitemizde yer alıyor" dedi.

Dr. Balcı, bu hizmetle Bursa'da bir ilke imza attıklarını belirterek, "Mesele hastanemizde bir hastanız var ve siz çok uzaktasınız. Sitemize girerek hastanıza geçmiş olsun mesajı iletebilirsiniz. Kurulan siteyi daha da geliştireceğiz. Gemlikli vatandaşlarımız sitemizi mutlaka ziyaret etmeli ve bu bilgilerden yararlanmalı. Sitemiz bilgi deposu gibi, merak edilen birçok şey bulunmakta" diye konuştu.

200 yataklı Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi'nin sahilde de binası bulunurken, hastaneye bağlı 70 yataklı bir de Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bulunuyor.

.
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2005 Çarşamba 13:58:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?