18
Mayıs
2024
Cumartesi
İNEGÖL - BURSA

207 kilo eroinin sahibi teslim oldu

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde geçtiğimiz günlerde ele geçirilen 207.5 kilo eroinden bir kısmının baz morfinli olduğu ortaya çıkarken, aranan çiftlik sahibinin oğlu jandarmaya teslim oldu.

26 Ocak tarihinde jandarma tarafından Mesudiye Mahallesi’nde bir çiftliğe yapılan baskında ele geçirilen 207.5 kilogram eroinle ilgili aranan çiftlik sahibinin oğlu İsmail Emek, dün akşam saatlerinde güvenlik güçlerine teslim oldu. Yapılan sorgusunda, eroin işiyle hiçbir ilgisinin olmadığını söyleyen İsmail Emek (37), çiftlikte hayvanların bakımını yaptığını belirtti. Emek, kaçtıktan sonra Eskişehir’e arkadaşlarının yanına gittiğini anlattı. Emek, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Uyuşturucu operasyonunda yakalanan İrfan Taşdemir, İsmail Hakkı Sungur, Gürcan Hayrioğlu, Ersin Bayraktar, Aydın Güney ve Orhan Yıldırım da tutuklanmıştı.

Bu arada, ele geçirilen 309 paket eroinden alınan 10 gramlık örnekler Ankara’da kriminal laboratuarında incelenirken, eroinlerin bir bölümünün içerisinde baz morfin olduğu ortaya çıktı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2005 Çarşamba 12:52:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?