28
Mayıs
2024
Salı
İNEGÖL - BURSA

Aşkları evlilikle sonuçlandı

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde yaşayan biri 154, diğeri 98 santimetre boyundaki 20 sevgilinin büyük aşkı, yapılan yardımlar sayesinde evlilikle sonuçlandı. 

Edinilen bilgiye göre, İnegöl'e bağlı Kurşunlu Beldesi'nde yaşayan 154 santimetre boyundaki Hüseyin Filiz (31), bir iş için gittiği Tahtaköprü Beldesi'nde 98 santimetre boyundaki Ayşe Aslan'a (30) aşık oldu. Durumu ailesine bildiren Filiz, Aslan ile evlenmek istediğini yakınlarına söyledi, ancak ailesi düğün yapacak maddi durumlarının olmadığını kaydetti. 2 gencin arasında doğan aşktan haberdar olan yakınları, maddi imkansızlıklar içindeki genç çifte yardımcı olmak amacıyla harekete geçti.

 Çift için Kurşunlu Beldesi'nde bir ev yaptırılırken, düğün törenleri de yine yakınları, belde sakinleri ve konudan haberdar edilen bir yardım derneğince düzenlendi. 

Gazete dağıtıcılığı yapan ve ayda 130 YTL kazanan Hüseyin Filiz, Ayşe Aslan'ın kendisi için değerinin çok büyük olduğunu belirterek, ''O, bana göre dünyanın en güzel kızı. Bana güvenip eşim ve evimin kadını olmayı tercih ettiği için ona çok teşekkür ediyorum. Ona hayatım boyunca sahip çıkacağıma söz veriyorum. Bizim aşkımız, devlerin aşkından daha büyük" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2006 Salı 01:11:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?