27
Mayıs
2024
Pazertesi
İNEGÖL - BURSA

Belediye'ye yeni araç

İnegöl Belediyesi tarafından satın alınan çok marifetli araç hizmete girdi.
 
Belediye Başkanı Alinur Aktaş, belediyenin elindeki mevcut iş makinelerinin büyük ve hareket kabiliyetleri kısıtlı olması nedeniyle çalıştıkları yerlerde ister istemez trafiği engellediklerini, bu nedenle yollara sığabilen, hareket kabiliyeti yüksek küçük ve seri makinelere yöneldiklerini bildirdi. Her için ayrı makine almanın masraflı olduğuna işaret eden Başkan Aktaş, "Bunun için 6-7 makinenin işini yapabilen tek bir makineyi kullanmak, şehir içinde trafik akışını da oldukça rahatlatacaktır. Modern ve teknolojik değişimi yakından takip eden belediyemiz, Bobcat ismi verilen bu makineyi satın alarak, çok daha ekonomik olan bir sistemi de İnegöl halkının hizmetine sunmuştur.

Asfalt traşlaması gerektiğinde, direk veya ağaç dikmek istendiğinde, hatta bir yerin süpürülmesi veya kanal açılması gibi hallerde bu makine devreye girerek, hem sıkışıklıktan, hem zamandan, hem de paradan tasarruf sağlayacaktır. Bu çok yönlü aracın belediyemize maliyeti 200 bin YTL'dir" dedi.
 
Bobcat aracının, nakliye kolaylığı, manevra kabiliyetinin yüksek oluşu, küçüklüğü ve seriliği ile cadde ve sokaklarda, park ve bahçelerde belediyeye büyük kolaylık sağlayacağını ileri süren Başkan Alinur Aktaş, dayanıklılığı ile de bilinen makinenin İnegöl'e hayırlı olmasını diledi.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2006 Salı 15:04:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan yavuz IP: 85.107.221.xxx Tarih : 13.12.2006 14:11:48
inegöl ü çok sevıyorum böyle şeyler inegöl e cok daha faydalı olucaktır,çok akıllıca bir iş yapmış beledıye baskanımızı kutluyorum.